Call of Duty Classic naar PSN en Xbox Live

Vandaag is bekend geworden dat de eerste Call of Duty op het PlayStation Network en Xbox Live verschijnt. Eerder was deze download al beschikbaar door de Special Editons van Modern Warfare 2 te kopen. Nu krijgt iedereen dus de kans om nog een keertje te genieten van het eerste deel van de serie waar alles mee begon.

Call of Duty: Classic is vanaf woensdag te downloaden van Xbox Live. Vanaf donderdag is hij te downloaden op het PlayStation Network. Nog heel even wachten dus.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?