Call of Duty: Black Ops 4 breekt diverse digitale verkoop records

Geplaatst:

Call of Duty: Black Ops 4 is pas sinds 12 oktober te verkrijgen, maar heeft inmiddels toch al wat records weten te breken. Vooral met de digitale verkopen scoort de game erg goed.

Call of Duty: Black Op 4 heeft een aantal nieuwe records gevestigd tijdens de uiterst succesvolle launchday. Hiermee is het de grootste day one release in Activision's geschiedenis. Het vorige records stond op naam van Call of Duty: WW II, dat vorig jaar verscheen. Afgelopen vrijdag heeft Black Ops 4 ook een nieuw PlayStation record gebroken. De game is daarmee de best verkochte day one volledige game op PlayStation wereldwijd. Vlak daarna werd ook op de Xbox One een succes gevierd omdat het daar de best verkochte digitale day one Activision game is geworden. Ook was op de dag van release het aantal spelers dat online Black Ops 4 speelde meer dan vorig jaar.

onbekend

Call of Duty: Black Ops 4 is sinds 12 oktober beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord