Call of Duty 7 nu al in ontwikkeling?

Mordern Warfare 2 is nog niet uit of Treyarch en Activision zijn al weer druk bezig met Call of Duty 7. Vandaag werd dit duidelijk gemaakt via het LinkedIn-profiel van het hoofd van de animatie-afdeling, David Kim.

Dit is natuurlijk nog geen officiële aankondiging, maar als de game daadwerkelijk al in ontwikkeling is dan kunnen we Call of Duty 7 in het najaar van 2010 verwachten. Momenteel zullen de meesten echter eerst zitten te wachten op Call of Duty: Mordern Warfare 2.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?