Call of Duty 7 misschien in Vietnam

Call of Duty 6 is nog niet uit of er gaan al geruchten rond over het zevende deel uit de Call of Duty-reeks. Het schijnt dat Activision op zoek is naar muziek voor Call of Duty 7. Uit de verschillende muziekjes kunnen we wellicht opmaken waar de game zich afspeelt.

Verschillende deuntjes hebben te maken met de Vietnamoorlog. Ook hebben een aantal deuntjes met Cuba, Afrika en de Sovjet Unie te maken.

Ook schijnt het dat Call of Duty: World at War-producer Noah Heller aan Call of Duty 7 werkt. Dat kan betekenen dat Treyarch het zevende deel gaat ontwikkelen.

Dat er al mensen bezig zijn met de ontwikkeling van een zevende deel is niet ondenkbaar, aangezien er sinds 2005 ieder jaar een Call of Duty-game is uitgekomen. Call of Duty 6 komt dit jaar uit en deeltje zeven zou dan logischerwijs volgend jaar verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?