Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty 5 schiet ook naar Nintendo

Call of Duty 4 is één van de heetste games van het moment, en zeker nu is het uitblijven van een deel vijf daarom dan ook ondenkbaar.

Dat Call of Duty 5 zou veschijnen was al bekend, maar tijdens een financiële vergadering van Activision Blizzard is nu besloten. dat de game op alle platformen zal verschijnen, de Wii en DS niet overgeslagen.

Call of Duty 5 wordt ontwikkeld door dezelfde makers als die van deel drie uit de serie: Treyarch. Het slagveld verplaatst zich van de moderne oorlogsvoering weer naar de Tweede Wereldoorlog. Er is nog geen releasedatum op de kalender geschoten, dus wanneer we de game kunnen verwachten weten we nog niet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?