Call of Duty: World at War

  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • RELEASEDATUM 14 november 2008
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Call of Duty 5 geeft zich een beetje bloot

In tegenstelling tot CoD4 zal deel 5 zich weer concentreren op de tweede wereldoorlog. De Pacific, Duitsland en Rusland zullen centraal staan , en de sfeer zal dit keer de nadruk leggen op volwaardig volwassen gruwelijkheid. Aziaten die uit bomen komen vallen met getrokken katana's in de jungle, loopgraven in Europa en nog onbekende taferelen in moedertje Rusland.

Treyarch, verantwoordelijk voor CoD3, heeft laten weten de CoD4 engine in te zetten voor het vijfde deel dat in tegenstelling tot 3 ook voor de PC uit zal komen.

23 juni mogen we de eerste trailer bekijken, en eind dit jaar zal hij in de schappen liggen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?