Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty 4 krijgt geen nieuwe maps meer

Inmiddels is Call of Duty 4 alweer een poos uit en erg gewild bij veel gamers. Vooral de online modus is erg populair. In april kwam hier het Variety map pack voor uit. Helaas was dat waarschijnlijk ook de laatste map pack.

Robert Bowling, de manager van Infinity Ward, heeft namelijk verteld dat de ontwikkelaars zich aan het voorbereiden zijn op een nieuw project en dat ze helemaal klaar zijn met Call of Duty 4. Er zullen dus geen nieuwe maps meer worden gemaakt voor de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?