Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty 4 gaat hard

Het werd met open armen ontvangen, bleek een topgame en wordt nog steeds als een razende verkocht, zo kunnen we het verloop van Call of Duty 4's leven het best beschrijven.

De game wordt zelfs zo goed verkocht, dat Activision vandaag een heuse mijlpaal bekend kon maken. De game is namelijk al meer dan tien miljoen keren over de toonbank geschoten. De Xbox 360-versie is hierbij het populairst, maar ook de PS3- en pc-versies hebben een groot deel voor hun rekening genomen. Laten we daarbij ook de DS-verkopen niet vergeten. Over de verdeling per platform wilde Activision niets kwijt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?