Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty 4: Dubbel XP weekend

Infinity Ward heeft in het weekend van 12 t/m 14 september iets leuks gepland voor iedereen die Call of Duty 4 speelt, spelers worden namelijk in dit weekend beloond met dubbele XP-punten.

Dus mocht je nog laag in de ranking staan, dan is dit je kans om snel wat hogerop te komen of om wat leuke perks te unlocken. Dus laad je controllers op en zorg voor een goeie internetconnectie, dit wordt weer knallen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?