Cadence of Hyrule

  • Ontwikkelaar Brace Yourself Games
  • Eerste releasedatum 13 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cadence of Hyrule krijgt gratis nieuwe content

Cadence of Hyrule heeft vanaf vandaag nieuwe content in de vorm van een nieuw hoofdstuk. Het mooiste hiervan is dat het geheel gratis is.

De nieuwe uitbreiding heet Octavio's Ode en zoomt in op het verhaal van de slechterik, want hoewel we wisten dat Octavio Hyrule over wilde nemen is nooit echt duidelijk geworden waarom dat zo is. Octavio's Ode brengt hier opheldering over. In Cadence of Hyrule moet je het land zien te redden terwijl je loopt en vijanden verslaat op de maat van de muziek. Ik was dan ook lovend tijdens mijn review van Cadence of Hyrule.

Octavio's Ode is per direct beschikbaar middels een software update voor The Legend of Zelda: Cadence of Hyrule.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?