Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Cadeau bij pre order Resident Evil 5 in Amerika

Wie houdt er nou niet van goodies? Leuke aandenken aan spellen, gebeurtenissen, of dergelijke. Volgens geruchten probeert Capcom de verkopen van Resident Evil 5 een impuls te geven door hier op in te spelen. De uitgever zou aan verschillende game speciaalzaken een extraatje te geven voor bij preorders.

Na verschillende anonieme tips bij gamingsites werd het gerucht leven in geroepen. Als je Resident Evil 5 bij de Amerikaanse zaak "Game Crazy" zou kopen kreeg je bij het spel een sneeuwbal (zandbal) met de twee hoofdpersonages uit de game er in. Het is nu nog maar afwachten of het gerucht valide is en hopen dat wij in Europa evenveel geluk hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?