Buzz! Brains of the UK komt eraan

Er komt alweer een nieuwe Buzz! game bij en dit keer wordt je kennis getest in Buzz! Brains of the UK. De naam verraad eigenlijk al waar de game omdraait, namelijk het Verenigd koninkrijk en haar cultuur, beroemdheden, steden en nog veel meer.

De game zal in maart verschijnen voor onder andere de PlayStation 2 met daarin duizenden vragen. Ook zal de game op de PlayStation 3 komen met meer dan 4000 vragen en een PlayStation Portable versie met de bekende 6-player, multiplayer op één PSP en een singleplayer modus met behaalbare medailles/beloningen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?