Burnout Paradise
  • ONTWIKKELAAR Criterion Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 januari 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Burnout Paradise staat gratis content te wachten

Het hoofd van Criterion, ontwikkelaar van Burnout Paradise, heeft goed nieuws voor alle bezitters van de game. Alex Ward, zoals de man heet, wist ons namelijk te vertellen dat een deel van de content die voor de game zal verschijnen geheel gratis zal zijn.

De downloadbare content voor Burnout Paradise komt zowel op Xbox Live als het PlayStation Network. Door het downloaden van de gratis content zal de game worden uitgebreid met een aantal nieuwe eilanden, wat betekent dat er nieuwe races beschikbaar zijn. Elk eiland zal volgens Ward een nieuw soort gameplay bevatten. Verder zullen er ook een aantal nieuwe bolides verschijnen, waarmee je keihard door de stad kunt scheuren, maar die je natuurlijk ook in volle glorie kunt laten crashen tegen ander verkeer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?