Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Burnout Paradise in januari ook voor pc

Burnout Paradise kwam dit jaar al uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De racegame zal ook op de pc komen.

De pc-versie was al aangekondigd, maar er was nog geen releasedatum vrijgegeven. Vandaag is deze datum, of beter gezegd maand, bekendgemaakt. Burnout Paradise zal rond januari in de schappen komen te liggen voor de pc. Er zit ook extra content in deze versie. De online features zullen verbeterd worden en er komt een groter community-gedeelte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?