Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Burnout Paradise binnenkort downloadable

Burnout Paradise was al een tijdje uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Naast de release van de game zijn er ook verschillende updates uitgekomen waardoor het mogelijk werd om te rijden op motors en dat het dag en nacht werd. Nu komt de game ook op het PlayStation Network.

Electronic Arts maakte dit vandaag bekend. Voor 29,99 dollar is Burnout Paradise van jou. Een Europese prijs is nog niet bekend. Dit is in vergelijking met als je hem koopt in de winkel zeer goedkoop. Hierbij zullen ook alle gratis updates zitten.

Wat denken jullie? Is dit de nieuwe vorm van games uitgeven of is harde schijf al vol genoeg?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?