Bungie start nieuw hoofdstuk Destiny 2

Geplaatst:
Aangepast: 2 oktober 2019 09:16

Game ontwikkelaar Bungie start een nieuw hoofdstuk in Destiny 2. Niet alleen komt er een nieuw verhaal om te volgen met de Shadowkeep uitbreiding, maar wil de ontwikkelaar ook Destiny 2 sturen volgens een nieuwe visie.

Destiny 2 wordt vanaf nu door Bungie een nieuw tijdperk ingeleid. De ontwikkelaar heeft een nieuwe duidelijke visie voor jouw game ervaring en de game zelf. Om te beginnen is Destiny 2: New Light wereldwijd gratis beschikbaar. Dit nieuwe startpunt voor verse gamers biedt je de kans om de game, met alle modi en opties van dien, te verkennen. Tevens kan je beginnen aan de nieuwe campagnemissie van de uitbreiding: Shadowkeep. Deze uitbreiding volgt het verhaal van de verschrikkingen op de maan. Wanneer je terugkeert wordt je herenigd met een oude bondgenoot, Eris Morn,ga je de strijd aan met nieuwe bedreigingen en ontdek je nieuwe gebieden. Destiny 2: Shadowkeep is de eerste content uitbreiding die Bungie levert waar geen voorgaande content voor nodig is en welke een diepgaand verhaal vormt met toekomstige seizoenen. Het volgende seizoen: Season of the Undying is inbegrepen bij de Shadowkeep uitbreiding. Tot slot, het onafhankelijk worden van Bungie heeft er voor gezorgd dat Destiny 2 nu ook beschikbaar is via Steam. Oude accountinformatie kan je kosteloos overzetten. Tevens introduceert Bungie nu ook een Cross Save, zo kan je via een hoofdaccount dezelfde guardian spelen via zowel je pc als bijvoorbeeld een PlayStation 4.

Destiny 2: New Light en de Shadowkeep uitbreiding zijn nu beschikbaar via PlayStation 4, Xbox One, pc en later deze herfst ook voor Google Stadia.

Bron: Bungie
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord