Destiny 2

  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • RELEASEDATUM 6 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Bungie onthult releasedatum Warmind voor Destiny 2

Bungie heeft door het onthullen van een kalender meer zicht gegeven op hoe de komende maanden eruit gaan zien voor Destiny 2. Zo kunnen we volgende maand al bezig met de nieuwste DLC genaamd Warmind.

Over Warmind zelf hebben we al het een en ander kunnen zien en lezen, maar de releasedatum ontbrak tot aan vandaag. Ook zien we nu andere dingen die het bedrijf voor ons gepland heeft, zoals enkele events. De details zie je in de afbeelding hieronder.

Destiny 2 kwam vorig najaar uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bungie

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?