Bungie: nieuwe IP beter dan Halo

Joe Staten, de schrijver bij Bungie, heeft laten weten dat ze klaar zijn om een nieuwe IP te maken die beter wordt dan Halo.

Daarnaast schreef Staten ook dat ze nu in een sterke positie staan bij Activision. Ze hebben een hoop frisse ideeën en denken dat Activision een betere toekomst te bieden heeft vergeleken met Microsoft.

Sinds dit weekend heeft Bungie een nieuw contract getekend bij uitgever Activision. Dit contract verplicht ze 10 jaar lang multiplatform titels te ontwikkelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?