Bungie neemt afscheid van online Halo 2

Vanaf 15 april zal Microsoft stoppen met het leveren van Xbox Live service voor de Xbox, inclusief die via de Xbox 360 te downloaden zijn. Games als Halo 2 zullen dan dus niet meer online te spelen zijn. Bungie komt dan ook met een speciaal afscheidsevenement voor de multiplayer van Halo 2, zodat we Halo 2 niet zullen vergeten.

Op 14 april zal namelijk een groot Halo 2 multiplayer-evenement plaatsvinden. Het is echter nog onbekend wat Bungie precies van plan is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?