Bungie heeft zesjarig plan voor Halo

Ontwikkelaar Bungie heeft vandaag verteld dat ze een zesjarig plan hebben voor de Halo series. Dat plan bevat niet alleen de games, maar ook andere media zoals boeken, stripboeken en anime. In het plan staat ook dat al deze verschillende elementen uiteindelijk bij elkaar zullen komen.

We do have a plan that goes out at least six years. Eventually, it will become very apparent that there is a plan for the way the canon all ties together and the way the comic books and the novels all tie together.

De volgende game in de Halo franchise, Halo: Reach, is volgens creative director een "chronologische opvolger, maar niet een opvolger op de manier van de Star Wars-films. Het zal een first person shooter worden met daarnaast multiplayer modi, die in en op de planeet Reach zullen plaatsvinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?