Bungie geeft een hint voor de E3

De E3, wie kent hem niet? De E3 is de grootste gamebeurs ter wereld, al moet ik zeggen dat Leipzig wel heel dicht bij komt. Hoe dan ook, Microsoft houdt op 14 juli de perspresentatie op de E3.

Zo te horen is Bungie iets van plan aan te kondigen op de E3. Op de laatste podcast van Bungie was er een gesprek tussen Brian Jarrard en Luke Smith te horen op het einde, waar ze een beetje vaag deden en hintten naar een aankondiging. Op 14 juli houd Microsoft zijn perspresentatie op de E3.

Jarred: Isn't there something going on on July 14th, or something like that?
Smith: Yeah, around then.
Jarred: Somehow that's sticking in my head for some reason. Guess we'll have to see.
Smith: Yep, we'll just have to.

Wie weet een nieuwe game?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?