Bungie gaat voor duistere kant in Destiny 2: Forsaken

Geplaatst: 12 juni 2018 09:55
Aangepast: 1 juli 2018 11:26

Bungies sci-fi shooter Destiny 2 gaat er over een krappe drie maanden wat content bij krijgen in de vorm van Forsaken, welke PlayStation afgelopen nacht mocht onthullen. De hoofdrol is wederom weggelegd voor Cayde-6, al vraag ik me af of die er blij mee is.

De geliefde Cayde komt er namelijk niet al te best vanaf in de duistere trailer van Forsaken. Hoewel alles suggestief opgevat kan worden omdat je niks "echt" ziet gebeuren, lijkt het er toch stevig op dat het 'baai baai, zwaai zwaai' is voor onze tinnen vriend. Kijk anders zelf maar even, tenzij je superfan van Cayde-6 bent. Dan wil je misschien liever even de andere kant op kijken.

De komst van Forsaken zal gepaard gaan met nieuwe locaties in de vorm van Tangled Shore en Dreaming City, nieuwe vijanden, nieuwe wapens en een nieuwe 4x4 PvE modus genaamd Gambit.

Destiny 2: Forsaken verschijnt op 4 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Bungie
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Forsaken

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2018

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer