Bungie en Activision worden partners voor tien jaar

De afgelopen weken is Activision slecht in het nieuws vanwege de Infiniy Ward-soap.

Helemaal uit het niets kwam gisteren het bericht dat ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision een samenwerking van tien jaar hebben getekend. De onderhandelingen zijn de afgelopen maanden geruisloos gegaan en hebben zojuist resultaat gehad, aldus Bungie-president Harold Ryan.

Bungie wil samen met Activision aan een nieuwe titel werken. Waarschijnlijk horen wij op de E3 meer over de plannen van Bungie.

Bungie is ondermeer verantwoordelijk voor het succes van Microsoft's topper de Halo-franchise.

Als het aan Microsoft ligt blijft Bungie exclusief games ontwikkelen voor de Xbox 360. Dit is iets wat ons zeer onwaarschijnlijk lijkt, omdat Activision ook games wilt uitbrengen voor andere platforms, waaronder de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?