Bundel met Xbox 360 en Splinter Cell: Conviction onderweg

Microsoft brengt een bundel uit van Xbox 360 console en het vijfde deel uit de Splinter Cell serie, Splinter Cell: Conviction. Naast twee draadloze controllers wordt de Xbox 360 ondersteund door een harde schijf van 250 gigabyte.

De game wordt 15 april verwacht en de bundel zal dan hoogstwaarschijnlijk ook verkrijgbaar zijn. Naast de Xbox 360 versie komt er ook een pc versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?