Bully: Scholarship Edition

  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Bully en Manhunt nu verkrijgbaar voor PlayStation 4

Sony heeft een aantal nieuwe PlayStation 2-games toegevoegd aan de PlayStation Store. Het gaat om de Rockstar-klassiekers Manhunt en Bully voor de PlayStation 4. De games draaien beide in een resolutie van 1080p en bevatten Trophies.

Manhunt en Bully, in Europe ook wel bekend als Canis Canem Edit, kosten 14,99 euro per stuk. In Manhunt speel je als de ter dood veroordeelde James Earl Cash, die weet te ontsnappen en van een onbekend figuur moorden moet plegen. Bully is een stuk luchtiger en draait om de tiener Jimmy Hopkins, die door zijn moeder en zoveelste stiefvader af wordt gezet bij een kostschool. Hier moet hij het opnemen tegen onder andere pestkoppen, rijkeluis kinderen en sporters, om uiteindelijk de school over te nemen.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?