Bulletstorm laat eerste trailer zien

Bulletstorm is een nieuw project uitgegeven door Epic en ontwikkeld door People Can Fly. People Can Fly is dezelfde ontwikkelaar als de Painkiller-games en die werden niet slecht ontvangen.

Vandaag is de debuuttrailer verschenen van Bulletstorm. In deze trailer zien we veel creatieve manieren om een kill te maken. Nieuwsgierig? Check de trailer hieronder!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?