Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Buffy gaat voor Firefly MMORPG

Joss Whedon, de schrijver/maker van de series Buffy the Vampireslayeren Firefly werkt samen met FOX om een MMORPG van deze twee series te maken.

Helaas voor Firefly-fans zijn Whedon en FOX erover eens dat Buffy nu eenmaal succesvoller is als serie en daarom ook voorrang heeft voor gamedevelopment. De Firefly MMORPG is daarom uitgesteld. De sci-fi-western Firefly werd gecancelled na lage kijkcijfers te hebben gescoord en sloot af met de film Serenity.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?