Brute DLC voor Brütal Legend

Brütal Legend is geweldig, zoals je al in mijn review kon lezen. Naast de singleplayer heb je natuurlijk ook multiplayer, waar je stage battles kan houden met andere mensen. Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat deze modus twee extra maps krijgt in de vorm van downloadable content.

Het Tears of the Hextadon Map Pack bevat 2 maps. De Xbox 360-versie verschijnt 3 november. PlayStation 3-bezitters moeten een paar dagen langer wachten. Hun versie verschijnt op 5 november. Tot 19 november zal het map pack gratis zijn, daarna zal er 400 Microsoft Points of 4 euro bètaald voor moeten worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?