Brutale video en demo

Double Fine Productions komt binnenkort met hun nieuwe game, Brütal Legend. Bedenker van de game is Tim Schafer, die we ook kennen van Psychonauts en de eerste Lucas Arts-games.

Vandaag is de introvideo van Brütal Legend verschenen. Check hieronder wat je de eerste 5 minuten zult zien in de game. Daarnaast zal er volgende week een demo verschijnen van deze game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?