ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Brothers in Arms is niet vergeten

Borderlands is net uit en ontwikkelaar Gearbox is natuurlijk apetrots op hun game, maar ze zijn de franchise waarmee ze zijn groot geworden niet vergeten. Brothers in Arms zal een vervolg krijgen.

Dit zei Brian Martel, Vice-President van Gearbox. Als je Brothers in Arms 3: Hell's Highway uitgespeeld heb, zie je dat er zeker ruimte is voor een vervolg.

I think you can probably expect at some point there'll be another Brothers in Arms game. You can probably expect that If you look at the history of where we've been, where we're going That'll be in the future for sure.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?