Brothers in Arms: Hell's Highway

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Brothers in Arms: Hell's Highway weer uitgesteld

Sommigen kunnen zich hier nog steeds druk om maken, anderen al lang niet meer. Voor die begint het eerder lachwekkend te worden. Hoe dan ook, een traan of een lach maakt niet meer uit, maar het feit blijft wel dat Brothers in Arms: Hell's Highway weer is uitgesteld. In plaats van eind augustus, kunnen we nu de game eind september verwachten.

Na regen komt zonneschijn, want vandaag is bekendgemaakt dat er een limited edition uit gaat komen met comic en figure.

Waarschijnlijk wordt Brothers in Arms: Double Time voor de Wii ook met een maand vertraagd, omdat in eerder bericht ontwikkelaar Gearbox heeft laten weten allebei de versies tegelijkertijd uit te willen brengen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?