Broken Steel naar de PlayStation 3

Vorige week vertelde ik jullie dat Operation Anchorage, de eerste extra content van Fallout 3, naar de PlayStation 3 zou komen. Bethesda heeft vandaag bekendgemaakt dat Operation Anchorage niet naar de PlayStation 3 komt. In plaats daarvan komt Broken Steel.

De reden van Bethesda om het zo te doen was simpel; veel meer mensen wilde Broken Steel hebben en dankzij die DLC is het mogelijk om verder te spelen na het einde van de game. Broken Steel zal in september verschijnen.

De andere uitbreidingen, The Pitt en Operation Anchorage, zullen zo snel mogelijk volgen. Wellicht zullen de uitbreidingen tegelijk verschijnen, omdat Bethesda test of de uitbreidingen niet met elkaar conflicteren. Bethesda wilt de DLC gelijktijdig in Amerika en Europa uit laten komen. Daarnaast zei de ontwikkelaar dat we snel informatie kunnen verwachten over de GOTY-versie van Fallout 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?