Broforce

  • Ontwikkelaar Free Lives
  • Eerste releasedatum 7 april 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Actie, First Person Shooter
  • Gameliner score -

Broforce zorgt nu voor actie op de Nintendo Switch

De zeer vermakelijke side-scrolling shooter Broforce is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game brengt hiermee een hoop actie naar het platform van Nintendo.

Devolver Digital en ontwikkelaar Free Lives tonen in de launchtrailer wat spelers van de Nintendo Switch-versie kunnen verwachten. Broforce is een eerbetoon aan klassieke side-scrolling games en personages uit de jaren tachtig. Zo kun je onder andere spelen als Brommando, B.A. Broracus en Rambro. De Nintendo Switch-versie ondersteunt online en offline multiplayer voor maximaal vier spelers. Dat wordt dus knallen geblazen!

Broforce in nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game verscheen al eerder voor de pc en PlayStation 4.

BRON Persbericht Devolver Digital

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?