Brink pronkt met Amerikaans packshot

Brethesda Softworks ontwikkelt op dit moment in samenwerking met Splash Damage een nieuwe game, genaamd Brink, voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Het verhaal van de game heeft een thema waar we vandaag de dag ook veel mee te maken hebben, al heeft de uitwerking die de game schetst hier op aarde gelukkig nog niet plaatsgevonden. Want na het opwarmen van de aarde, trokken de mensen naar de stad Ark, waarna een oorlog uitbrak onder de bevolking.

Brink speelt zich af in een exotische en futuristische setting, waarbij duizend zwevende eilanden aan elkaar zijn verbonden. Zojuist is de Amerikaanse packshot opgedoken, aanschouw.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?