Bright Memory
  • ONTWIKKELAAR FYQD-Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Bright Memory launchtitel voor Xbox Series

De Xbox Series krijgt nog een nieuwe launchtitel erbij. Bright Memory gaat haar debuut maken op de next gen console van Microsoft.

Bright Memory is een actiegerichte first person shooter met een hoog tempo. Naast de vele futuristische geweren kun je ook veel schade aanrichten met je katana. De shooter hanteert een combo-systeem en beloont de speler wanneer ze vette combo's uitvoeren. Bright Memory moet je niet verwarren met de sequel Bright Memory: Infinite. Deze game is namelijk nog steeds in ontwikkeling. Hoewel we tijdens de Xbox Inside show Bright Memory: Infinite hebben gezien, moeten we het op release eerst met het origineel doen. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Bright Memory: Infinite.

Bright Memory is 10 november beschikbaar voor de Xbox Series. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, de game is nu ook te spelen via Steam aangezien de game uit Early Access is vertrokken.

BRON Playism Game Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?