Bright Memory launchtitel voor Xbox Series

Geplaatst: 22 september 2020 17:05

De Xbox Series krijgt nog een nieuwe launchtitel erbij. Bright Memory gaat haar debuut maken op de next gen console van Microsoft.

Bright Memory is een actiegerichte first person shooter met een hoog tempo. Naast de vele futuristische geweren kun je ook veel schade aanrichten met je katana. De shooter hanteert een combo-systeem en beloont de speler wanneer ze vette combo's uitvoeren. Bright Memory moet je niet verwarren met de sequel Bright Memory: Infinite. Deze game is namelijk nog steeds in ontwikkeling. Hoewel we tijdens de Xbox Inside show Bright Memory: Infinite hebben gezien, moeten we het op release eerst met het origineel doen. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Bright Memory: Infinite.

Bright Memory is 10 november beschikbaar voor de Xbox Series. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, de game is nu ook te spelen via Steam aangezien de game uit Early Access is vertrokken.

Bron: Playism Game Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bright Memory: Infinite

Series

-

Uitgever

FYQD-Studio

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

11-11-2021

Ontwikkelaar

FYQD-Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord