Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Brewster, koken en nog veel meer komen naar Animal Crossing: New Horizons

Brewster's café, koken en nog veel meer content komen in november naar Animal Crossing: New Horizons. De grote update werd uit de doeken gedaan in de Animal Crossing: Direct die eerder vanmiddag plaatsvond.

Het is al even geleden dat Animal Crossing: New Horizons een grote update heeft gehad. Veel spelers begonnen zich te vervelen en de game minder te spelen. Ook Claudia had een Animal Crossing burn-out en verlangde na de zomerupdate in 2020 naar nog meer content. Nou, na 5 november kunnen fans weer in New Horizons duiken met de 2.0 update. Naast de toevoeging Brewster, waar al tijdens de laatste Nintendo Direct naar gehint werd, komt er nog veel meer content uit. Zo kunnen spelers nu verschillende recepten koken, een bazaar oprichten op Harvey's eiland en nieuwe gewassen verbouwen. Ook zijn de personage Kapp'n en de Gyroids terug in Animal Crossing. De volledige presentatie van de update is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?