Breng het diner met de Diner Dash demo

Diner Dash is als webgame razend populair geworden. Daarna maakte de game de overstap naar Nintendo DS, PSP en iPhone/iPod touch en ik moet toegeven dat ik ook gevallen ben voor de verslavende game.

Diner Dash is nu beschikbaar in de Amerikaanse PlayStation Store voor de PlayStation 3. Er is nu ook een demo verschenen voor de game waar je samen met hoofdpersonage Flo een restaurant moet runnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?