Breit deze maffioso een Sackboy?

Op de officiële site van PlayStation Japan is een maffioso druk aan het breien, maar wat breit hij nou precies? Het lijkt om Sackboy te gaan, want tot nu toe is er al een beentje en de romp van de held uit LittleBigPlanet zichtbaar. Ook wordt er afgeteld naar iets. Over twee dagen zou het breiwerkje af moeten zijn, de vraag is wat er dan uiteindelijk uit is gekomen. Zou het misschien gaan om de Japanse release van LittleBigPlanet 2?

Over twee dagen weten we meer...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?