The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Breath of the Wild 2 is geboren uit DLC-plannen

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 is een game waar veel fans met smart op zitten te wachten, maar was in eerste instantie bedoeld als DLC voor het eerste deel. Dit maakte producer Eiji Aonuma bekend in een interview.

De aankondiging van een vervolg op het succesvolle Breath of the Wild was tijdens de E3 volgens velen het hoogtepunt van de beurs, maar eigenlijk was Nintendo niet van plan om nu al met een vervolg op de proppen te komen. In een interview vertelde Eiji Aonuma namelijk dat het team vooral bezig was met het uitwerken van ideeën voor extra content met betrekking tot het eerste deel. Echter bleken die ideeën zo groots en ingrijpend te worden dat besloten is om te beginnen met het ontwikkelen van het tweede deel.

The Legend of Zelda Breath of the Wild 2

Er is voor het tweede deel nog geen releasedatum of zelfs een window bekend. We moeten dus nog even geduld hebben.

BRON Kotaku

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?