Breath of the Wild 2 is geboren uit DLC-plannen

Geplaatst: 20 juni 2019 19:55
Aangepast: 20 juni 2019 19:55

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 is een game waar veel fans met smart op zitten te wachten, maar was in eerste instantie bedoeld als DLC voor het eerste deel. Dit maakte producer Eiji Aonuma bekend in een interview.

De aankondiging van een vervolg op het succesvolle Breath of the Wild was tijdens de E3 volgens velen het hoogtepunt van de beurs, maar eigenlijk was Nintendo niet van plan om nu al met een vervolg op de proppen te komen. In een interview vertelde Eiji Aonuma namelijk dat het team vooral bezig was met het uitwerken van ideeën voor extra content met betrekking tot het eerste deel. Echter bleken die ideeën zo groots en ingrijpend te worden dat besloten is om te beginnen met het ontwikkelen van het tweede deel.

Er is voor het tweede deel nog geen releasedatum of zelfs een window bekend. We moeten dus nog even geduld hebben.

Bron: Kotaku
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord