Breach ook naar pc

Breach is een downloadable game die in ontwikkeling is bij Atomic Games. De game zal deze zomer verschijnen op Xbox Live voor 15 euro. Hierin zitten 3 maps en 4 verschillende gamemodes.

Atomic Games maakte vandaag bekend op PAX East dat Breach ook een pc-release zal krijgen. De pc-versie zal 6 weken na de release van de Xbox 360-versie verschijnen. Breach zal ook op de pc alleen online te verkrijgen zijn. Het is nog niet bekend welke aanbieder de game gaat verkopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?