Bouw je eigen NES met LEGO

Vandaag hebben Nintendo en LEGO opnieuw hun samenwerking aangekondigd. Zij werken samen aan een Nintendo Entertainment System LEGO-set.

Al eerder hebben Nintendo en LEGO een succesvolle samenwerking gehad met de Super Mario LEGO-sets. Dit keer werken zij opnieuw samen aan iets heel bijzonders. Er is een Nintendo Entertainment System LEGO-set aangekondigd. De aankondiging verliep via Twitter en we kunnen alvast een kijkje nemen hoe dat eruit gaat zien. De LEGO NES-set bevat de iconische NES-console en een retro televisie. Deze LEGO-set kun je combineren met de Super Mario LEGO-set. Zet je LEGO Mario op de retro televisie en je kunt er een animatie van Mario op afspelen. Hoe vet is dat? De gehele LEGO NES-set bevat 2646 onderdelen en bedraagt 229,99 dollar.

De LEGO NES-set is beschikbaar vanaf 1 augustus en is verkrijgbaar via de officiële LEGO website.

BRON Nintendo

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?