Overwatch
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 mei 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Boris Hiestand te gast op Dutch Comic Con

Boris Hiestand, de stemacteur van Sigma uit de game Overwatch, is te gast op Dutch Comic Con wintereditie.

Boris Hiestand zal samen met stemacteur collega Jonny Cruz (Lucio) beide dagen te zien zijn op het evenement. Ze zullen deelnemen aan de Gaming Stage met een Q&A en later het tegen elkaar opnemen in een showmatch. Tijdens deze showmatch zullen beide samen met een team van bezoekers het tegen elkaar opnemen.

Dutch Comic Con wintereditie zal plaatsvinden op 23 en 24 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?