Check hier alle PlayStation State of Play content

Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands wordt zes uur langer

Zojuist heeft Paul Helqist, ontwikkelaar bij Gearbox, aangegeven bezig te zijn met downloadbare content voor Borderlands. Deze content moet ervoor zorgen dat de game er zes uur aan speelduur bij krijgt.

De content bestaat uit 'The Zombie Island of Dr. Ned', dat bijna net zo groot is als de Arid Badlands, wat voor de echte fans toch wel leuk is. De downloadbare content is gericht op gamers die spelen boven level tien. Echter zullen de vijanden zich aanpassen aan jouw niveau, zodat je de DLC altijd kan spelen.

De dowloadbare content moet ongeveer €10,00 of 800 MS Points gaan kosten. Wanneer het beschikbaar komt, is nog niet bekend. Houd Gameliner daarom in de gaten voor meer nieuws hierover.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?