Borderlands wordt zes uur langer

Geplaatst: 23 november 2009 20:46
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft Paul Helqist, ontwikkelaar bij Gearbox, aangegeven bezig te zijn met downloadbare content voor Borderlands. Deze content moet ervoor zorgen dat de game er zes uur aan speelduur bij krijgt.

De content bestaat uit 'The Zombie Island of Dr. Ned', dat bijna net zo groot is als de Arid Badlands, wat voor de echte fans toch wel leuk is. De downloadbare content is gericht op gamers die spelen boven level tien. Echter zullen de vijanden zich aanpassen aan jouw niveau, zodat je de DLC altijd kan spelen.

De dowloadbare content moet ongeveer €10,00 of 800 MS Points gaan kosten. Wanneer het beschikbaar komt, is nog niet bekend. Houd Gameliner daarom in de gaten voor meer nieuws hierover.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2009

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer