Borderlands: The Pre-Sequel

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt nieuw personage

2K Games heeft The Lady Hammerlock-DLC aangekondigd voor Borderlands: The Pre-Sequel. Deze verschijnt 28 januari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc en voegt een nieuwe personage toe aan de game.

Het nieuwe speelbare personage komt in de vorm van Lady Hammerlock the Baroness, de zus van Sir Hammerlock. Ze heeft de beschikking over de drie skill trees Huntress, Cold Money en Contractual Aristocracy. Daarnaast kan Lady Hammerlock ook nog de action skill Cold As Ice gebruiken.

The Lady Hammerlock-DLC is onderdeel van de Season Pass en ook los aan te schaffen voor 10 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?