Borderlands spin-off wordt deze week onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2021 22:55

De Borderlands spin-off 'Wonderlands' wordt deze week tijdens het Summer Game Fest onthuld. Dit bevestigt een teaser site van Gearbox.

Summer Game Fest bevestigde eerder al dat ze tijdens hun twee uur durende show 'een nieuw avontuur van Gearbox en 2K' zouden gaan onthullen op donderdag 10 juni. Er is inmiddels een teaser website online gekomen, waarvan een deel van de code verwijzingen bevat naar een website voor 'Wonderlands' die nog online moet komen. Wonderlands werd eerder al genoemd in een gelekte gamelijst van 2K, die vorige week rondging op social media. Volgens die lijst volgt de Borderlands spin-off Tiny Tina en is de gameplay vergelijkbaar met de Borderlands games.

Summer Game Fest vindt plaats op donderdag 10 juni.

Bron: Be Chaotic Great

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tiny Tina's Wonderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord