Borderlands
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands nog steeds niet vrij van bugs

Enkele dagen geleden werd er al een bug in de PlayStation 3 versie van Borderlands verholpen. Waar iedereen dacht dat het nu wel goed zou zitten met het spel, is er weer slecht nieuws opgedoken. Enkele spelers hebben namelijk een vrij nare ervaring gehad bij het online spelen van de game, en zijn onder andere hun progressie in de game kwijt.

Ook hebben sommige gamers ondervonden dat hun weapon skills volledig zijn verdwenen. Theoretisch zouden die na verloop van tijd gewoon weer terug moeten komen, maar dat is dus niet het geval. Gearbox heeft gereageerd op het probleem, en heeft het toegevoegd aan de lijst met andere problemen die de game nog kent. Hopelijk vinden de mannen achter Borderlands snel een oplossing voor het probleem, zodat iedereen gewoon lekker online kan blijven knallen zonder gevaar te lopen om dingen kwijt te raken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?