Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands krijgt gratis levelcap update

Borderlands is inmiddels al een tijdje uit, maar ontwikkelaar Gearbox maakt nog steeds DLC voor de game. Op 28 september verschijnt er nieuwe DLC. Claptrap's New Robot Revolution gaat hij heten. Naast de DLC komt er ook een update.

Deze update is gratis voor iedereen. Bij de update wordt de levelcap verhoogd en de de game zelf wordt nog beter uitgebalanceerd. Gearbox is nog lang niet klaar met Borderlands. Randy Pitchford zegt dat ze naast Duke Nukem Forever nog steeds bezig zijn met de game en andere titels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?