Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands DLC vertraagd

Borderlands krijgt nog regelmatig DLC. Vandaag zou er weer nieuwe content verschijnen, genaamd The Secret Armory of General Knoxx. Graeme Boyd van Microsoft maakte bekend in een tweet dat we nog een dagje moeten wachten.

So looks like the new Borderlands DLC will be hitting tomorrow after all - keep an eye on the man himself over at @GeneralKnoXX
Well, time tables got all moved around. Looks like the invasion is on tomorrow. Be seeing you (and killing you!) then.

The Secret Armory of General Knoxx zal onder andere de level cap verhogen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?