Borderlands 3 viert jubileum met speciale events

Geplaatst:
Aangepast: 24 juli 2020 14:26

Borderlands 3 viert zijn jubileum met speciale mini-evenementen in de game. De evenementen duren telkens een week en dat gaat zo door tot en met 10 september.

Borderlands 3 bestaat alweer bijna een jaar. Dat wordt gevierd met meer loot voor Vault Hunters de komende zes weken. Je hebt meer kans op legendarische loot en andere voordelen, maar er vindt elke week maar één mini-evenement plaats. Gearbox heeft het gehele schema hiervan al bekendgemaakt. Om mee te kunnen doen aan de evenementen heb je enkel de basisgame van Borderlands 3 nodig. Gearbox bevestigde ook dat de mini-evenementen evengoed plaatsvinden in alle drie de DLC's, waaronder de laatste uitbreiding Bounty of Blood. De game kreeg gisteren ook al een update. Hierdoor konden spelers hun verdiende Eridium uitgeven bij een Veteran Rewards vending machine op Sanctuary 3.

Op 13 september 2020 bestaat Borderlands 3 één jaar.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord