Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands 3 krijgt QOL updates

Borderlands 3 krijgt heel wat Quality of Life updates. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Borderlands Show.

De nieuwe addities zie je hieronder op de afbeelding, maar ik typ ze hier ook nog graag voor je uit. Zo kunnen spelers eindelijk cutscenes skippen, iets waar de fans om gevraagd hadden sinds dag 1. Je kan nu je Guardian Ranks aan- en uitzetten, voor betere controle over je build en het maximale level voor je personage is omhoog gegooid. Wat nieuwe content wordt ook uiteraard toegevoegd met True Takedown Mode en het Broken Hearts Event, die we gisteren voorbij zagen komen in de Nachtbraker.

Borderlands 3 love letter

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON 2K

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?